2009. július 24.

Nyaralni mennek a Barátok

Pénteken egy rövid időre elbúcsúzik a képernyőtől a Barátok közt stábja, de garantálhatjuk, hogy a rajongók a nyári szünetben sem maradnak izgalmak nélkül.

A sorozat történetében hagyomány, hogy az augusztus a pihenésé. A kamerák ilyenkor leállnak, a színészek és a stáb a nyakukba veszik a világot, és kipihenik az egész éves fáradalmakat. A nézők pedig szeptemberig izgulhatnak, hogyan folytatódik a sorozat.

Idén különösen sok izgalmas jelenetet sűrítettek a készítők a szünet előtti utolsó epizódokba. Lássuk, mi minden történt eddig:

Dani állapota rosszabbra fordult, és egyre furcsább dolgokra ragadtatta magát. Végül hajlandó volt elmenni egy orvoshoz, de betegsége hatalmas felfordulást és konfliktust okozott András és Zsuzsa között. Attila és Nóra összeköltözése nem ment zökkenőmentesen, Miklós legnagyobb örömére. Nikolett egyre mélyebbre merült a kilátástalanságban, és újra a gyógyszerekhez menekült. Linda és Botond romantikus randevúja szúrta Vanda szemét, ezért hogy meghiúsítsa, beárulja a fiatalokat Zsoltnak. Zsófi és Zsolt megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, de a végeredmény hagy némi kívánnivalót maga után. Magdi hazaköltözött a Mátyás király térre, Vilmossal már az új életüket tervezgették, mikor takarítás közben az asszonyt baleset érte, legurult a lépcsőn, és meghalt.

A ma esti részben további fordulatokra számíthatunk, de egy hónapig most biztosan várniuk kell a sorozat kedvelőinek, hogy kiderüljön, hogyan folytatódik a történet, de megígérhetjük, addig sem maradnak Barátok nélkül! Látogassanak el minden nap a Barátok közt hivatalos honlapjára, ahol rengeteg információt, képeket és videókat találnak a sorozatról!

Szerző: baratok--kozt | 2009. július 24.
Oldalmenü
Naptár