Új Stúdió!

2009. december 29.

A stáb birtokba vette új, 1400 négyzetméteres stúdióját.
 

 

 

Túl van a stáb a legelső felvételeken az új  RTL székházban.

- El tudod képzelni, mikor egy ekkora hatalmas gépezetet el kell indítani. Olyan, mintha egy gyárat beindítanánk. Ez itt egy nagyon nehéz feladat ? mondja Kalamár Tamás producer.

Majdnem nyolc éve már, hogy a Barátok közt csapata összeállt és birtokba vette a Késmárk utcai stúdiót. Azok is nehéz pillanatok voltak, de akkor még egymást és az általuk alakítandó karaktereket is alig ismerték, mégis néhány hét alatt belerázódtak a forgatásba.

A parkolóban éppen Kiss Ramóna érkezik első munkanapjára az új székházba. Vele és Ábrahám Edittel sorozatbeli nagynénjével veszik fel az első jeleneteket. Ramit ismerős négylábú fogadja a kapuban, Cuni, akit fél éve fogadott be a Barátok közt csapata, azóta pedig nagy szeretettel neveli a stáb. Mégis jobb lenne neki, ha egy szerető gazdi végleg befogadná.

Az új sminkszobát Ramóna és Edit most elsőként vehette birtokba. 

- Nagyon szokatlan, azért több, mint hét évig voltunk a másik helyen, és azt is nehezen szoktuk meg. Ez is nagyon furcsa. Már az idejövetel is, szinte soha nem szoktam erre járni ? mondja a Barátok közt Claudiája.

- Kicsit még idegenkedve mozgok itt, mert fogalmam sincs, hogy mi, hol van, de ha minden igaz az öltözőm, a folyosó végén van. Remélem megtaláljuk ? keresgél Ramóna.

A stúdió és a díszletek  apró változásait egyébként Önök nem fogják észrevenni. A legnagyobb különbség inkább technikai jellegű, hiszen eddig szalagra, most pedig winchesterre rögzítik a jeleneteket. Ez egyébként Európában napi sorozatoknál egyedülálló.

A felvételek tehát megkezdődtek, Önök viszont ezeket a jeleneteket csak másfél hónap múlva láthatják. Ahogy azt az egy-két helyszínt is, ami már megújult.

Szerző: baratok--kozt | 2009. december 29.
Oldalmenü
Naptár