2010. február 13.
Milkóst kísérti a múlt??
Claudia és Attila kitartó munkája végre eredményt hozott, megtalálták a titokzatos örökbeadott fiút, Balázst.

Magdi halála óta többen próbáltak fényt deríteni arra, ki lehet a naplóban emlegetett, titokzatos körülmények között örökbe adott csecsemő. Miklós, talán mert sejtette, hogy érintett lehet az ügyben, megpróbálta megkeresni az azóta már felcseperedett fiút, de nem járt sikerrel, később pedig annyira belesüppedt az önsajnálatba, hogy meg is feledkezett a kusza történetről.

Claudia és Attila azonban édes bosszút forralt Miklós ellen, és tervük szerint a fiú felbukkanásával hoznák lehetetlen helyzetbe. Claudia egy díjnyertes színészi alakítással kihúzta a fiú örökbefogadóinak nevét Benedek atyából, de később kiderült, Balázs megszökött nevelőszüleitől. Végül megtalálták Miklós fiát, ám Claudia a cél előtt elbizonytalanodott. Nem mintha megszólalt volna a lelkiismerete, inkább attól tart, hogy ha Miklós megismeri a fiát, kilábal a mostani önpusztításából.

Miklós fiát, Jenes Balázst a fiatal tatabányai színész, Aradi Balázs alakítja. A 16 éves gimnazista magántanuló, és korábban versenyszerűen gyorskorcsolyázott.

Szerző: baratok--kozt | 2010. február 13.
Oldalmenü
Naptár