2009-ben ez történt a Berényi családban! :)

Válások, új szerelmek, ismeretlenből felbukkanó családtagok és az év legnagyobb tragédiája...

 


A sorozat kedvelőinek mondanunk sem kell: Barátok közt minden megtörténhet...és meg is történik!

Lássuk a 2009-es év legemlékezetesebb pillanatait!

Felsorolni is nehéz, mi minden történt a Berényi családban. Miklós súlyos betegséggel kezdte az évet, kiderült, hogy tüdőrákja van. A trauma közelebb hozta Nórához, össze is házasodtak, immár harmadszor, ám a boldogságuk most is kérész életű volt, Nóra amint megtudta, hogy Miklós felel Claudia súlyos gyógyszermérgezéséért, véget vetett a házasságnak.

Andrásnak is komoly gondokkal kellett megküzdenie. Lánya románcát a jóval idősebb Alexszel megpróbálta ellehetetleni, de végül az apai szigor helyett az élet vetett véget a kapcsolatnak. Alex lelépett, Emma pedig elfogadta a Nizzába szóló ösztöndíjat. Andrásnak a fia, Dani is okozott némi fejfájást. Váratlanul felbukkant, kiderült, hogy abbahagyta a tanulmányait Amerikában, furcsa viselkedése pedig mindenkit nyugtalanított. Hamarosan kiderült, hogy Dani zavart viselkedését skizofrénia okozza, ez pedig egy idő után annyira elhatalmasodott rajta, hogy intézetbe kellett költöznie. Mindeközben András szerelmi élete pozitív fordulatot vett. Kibékült Júliával, kapcsolatukat pedig Juli állandóan civakodó kamasz gyermekei, Vanda, és Péter sem tudták ellehetetleníteni. András szemethunyt Juli korábbi hűtlensége felett, és sajátjaként szereti Juli és Alex közös kisbabáját, Mátét.

Az elmúlt évben előkerült egy eddig ismeretlen rokon, Berényi Attila, a legfiatalabb Berényi-fívér, aki alaposan felkavarta a kedélyeket. Nem csak Miklós ex feleségére, Nórára hajtott rá, de a Berényi Kft-ben is részesedést szerzett, ezzel kiváltotta Miklós gyűlöletét. A családi vállalatban egyéb változások is történtek az évben, Nóra lett az ügyvezető, és úgy tűnik, rátermetten kezeli a Berényi Kft. ügyes-bajos dolgait.

Miklós nem csak Attila ellen folytat szélmalomharcot, nem feledkezett meg örök riválisáról, Claudiáról sem. Zsolttal szövetkezve felbérelték a kétes előéletű Valtert, hogy hálózza be a magányos asszonyt, és vegye rá egy üzletre, amire rámenne a vagyona az üzletasszonynak. Pechjükre Valter beleszeretett Claudiába, így nem sikerült kifosztani. Miklós is csalódott volt a bebukott terv miatt, de az ügy igazi vesztese Zsolt lett, aki így majdnem elvesztette szerelmét, Zsófit, akiért egyébként is egész évben küzdött, a lány ugyanis többször faképnél hagyta.

 

Oldalmenü
Naptár