Elevenítsük fel mi történt a Novűk családban 2009-ben! :)A sorozat kedvelőinek mondanunk sem kell: Barátok közt minden megtörténhet...és meg is történik!

Lássuk a 2009-es év legemlékezetesebb pillanatait!

A Novák családban is akadtak konfliktusok az elmúlt időszakban. Orsolya és Laci házassága válságba került, sokáig úgy nézett ki, hogy nem tudják helyrehozni a kapcsolatukat. Laci félrelépésének és Noémi ármánykodásainak köszönhetően eltávolodtak egymástól, Laci el is költözött a közös otthonból. Végül sikerült túljutniuk a krízisen, Noémi is elköltözött, mégsem mondhatjuk, hogy minden rendben van köztük. Alapvetően különböző vérmérsékletük még okozhat problémákat. Laci ugyanis heves természet, Orsi családtagjainak látogatását is komoly ellenérzésekkel fogadja. Nemrég hozzájuk költözött Orsi unokaöccse, Szabi, aki az otthoni problémák elől menekült a fővárosba. László nem szívesen segít a váratlan vendégnek, a cérna pedig akkor szakadt el nála, mikor a fiú anyja, Tünde is beállított.

Imre és Niki is nehéz időszakon vannak túl. A lány bevallotta, hogy súlyos gyógyszerfüggőséggel kezelték, mielőtt megismerkedett Imrével. Nem ez volt azonban Nikolett egyetlen nyomasztó titka. Kiderült, hogy Kamilla nem a húga, hanem a lánya. Ez nem csak Imrét, de a kislányt is rosszul érintette, a veszekedések mindennaposak lettek, Niki pedig visszaszokott a drogokra. A botrányok később elsimultak, Kamilla is megbékélt régi-új családjával, és már csak azt szeretné tudni, ki az apukája. Erre azonban nem könnyű a válasz, Nikolett ugyanis nem tudja, két udvarlója közül ki Kamilla vér szerinti apja.

 

 

Oldalmenü
Naptár